[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ushtarët grekë bënë shqiponjën dhe u ndëshkuan, por ja çfarë bëjnë italianët (Foto)Pas lajmit për burgosjen e ushtarëve në Greqi, pse bënë shenjën e Shqiponjës, vjen përgjigjja nga ushtarët italianë.

Ata bëjnë shenjën e Shqiponjës duke buzëqeshur, sepse e dinë që nuk do të ketë asnjë ndëshkim për këtë gjest të tyre, aspak problematik për ushtrinë italiane.

Është Ervis Imeraj, një shqiptar që jeton në Milano që e dërgon këtë foto për dritare.