‘Ushtar i thjeshtë’: Nëse bëhet luftë në Kosovë, Ramabaja thotë se do të bëhet ushtar

Javëve e muajve të fundit, është përmendur shpesh lufta e mundshme Kosovë-Serbi. Mundësitë për një luftë të re në Ballkan, ndërmjet Kosovës dhe Serbisë i ka pranuar edhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në disa raste, kur ka folur në intervista për mediume të huaja. Gjatë emisionit në Pressing, analisti Dukagjin Gorani pyet analistin Sadri … Vazhdoni me leximin e ‘Ushtar i thjeshtë’: Nëse bëhet luftë në Kosovë, Ramabaja thotë se do të bëhet ushtar