Unë jam gati 40 vjeçe por akoma shijoj jeten time, vishem si dua, dal e kënaqem mbrëmjeve deri vonë…

Ajo po u afrohet të 40-ave, por ka treguar se është një objekt i vazhdueshëm gjykimi nga opinioni për shkak të zgjedhjeve të saj në stil e veshje.  Me sa duket, disa njerëz mendojnë se mënyra se si ajo vishet nuk është e përshtatshme për moshën dhe ata nuk ngurojnë ta bëjnë të qartë këtë … Vazhdoni me leximin e Unë jam gati 40 vjeçe por akoma shijoj jeten time, vishem si dua, dal e kënaqem mbrëmjeve deri vonë…