[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

U tha në Kuvendin e Kosovës, Kadri Veli, Albulena Haxhiut: Ma hangsh k… (Video)Viti qe lame pas eshte percjelle me ngjarjet me te renda prej se ekziston Kuvendi i Kosoves. Ne Kuvend u hodh gazlotesjelles, ne Kuvend nderhyri me maska Njesia Speciale e sigurise se Kuvendit, ne Kuvend u shane e u perlane e per nje moment, edhe kryetarit te Kuvendit i humbi durimi dhe perdori nje fjale pfenduese ndaj deputetes Albulena Haxhiut.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YIHRq9d5ipA