[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

U mbajt mbledhja e parë i EVSB-së – shqetësuese për qytetarët rastet e shpeshta të vjedhjeveBotapress/Aziz Zuka 
 
Ekipi Veprues për Siguri  Bashkësi ka mbajtur të merkuren 
takimin  e  pare  rregulltGjatë këtij takimi  theks  
veçantë është biseduar për gjendjen e sigurisë  komunën e 
Vitisë , identifikimin e problemeve për periudhën dhjetor 
2016-janar 2017. 
Imri EmerllahuKoordinator i EVSB-, ndër tjerash tha se gjatë 
këtij takimi është biseduar për problemet me  cilat janë 
ballafaquar qytetarët vitias për shkak  kushteve atmosferike
konkretisht borës. 
 Gjatë kësaj periudhe kemi pasi probleme  ndryshme  cilat 
janë shkaktuar për shkak  kushteve atmosferikekonkretisht 
sasisë  madhe  borës  ka vështirësuar qarkullimin  
trafik. Megjithatë gjendja  këtë komunë ka qenë mirë edhe 
për kundër kushteve  vështira atmosferike”, u shpreh 
Emerllahu. Ai ndër tjerash përmendi si shqetësim  ngritur nga 
qytetarët janë edhe rastet e vjedhjeve .  
Emerllahu ndër tjerash tha se bashkëpunimi  mes  këtij 
 
ekipi me qytetarët e komunës  Vitisë është i mirë duke 
përmendur se gjatë vitit  shkuar ky ekip  bashkëpunim me 
Komunën e Vitisë dhe Policinë e Kosovës  Viti kanë mbajtur 
fushata  ndryshme vedijësuese duke potencuar se këto 
fushata kanë ndikuar  uljen e dukurive negative  këtë 
komunë.Aziz Zuka 
Legjenda : Foto : Pamje nga takimi I EVSB në Viti