Turpi i parlamentarëvë e qeveritarëve nga Kosova: Tentojnë ta anashkalojnë figurën e Presidentit Rugova!

  Deputet,kryetarë të gruppe Parlamentare,qeveritarë: Diskutues nga Kosova sot në Tiranë devalvuat vetëvehten. Sot ishit në një tubim të përbashkët Kuvendarë SHQIPËRI&Kosovë.Sot në këtë takom historik,të përcjellur si kurr më parë patet rastin ta tregoni qëndrimin (e fytyren) tuaj.Sot vërtetë treguat ,dhe e demaskuat vehten tuaj për një qështje që i keni mashtrue njerzit,e sidomos … Vazhdoni me leximin e Turpi i parlamentarëvë e qeveritarëve nga Kosova: Tentojnë ta anashkalojnë figurën e Presidentit Rugova!