Trump po humb edhe një aleat medial: Gazetën The New York Post: Ja editoriali kundër tij?

Ish-presidenti amerikan Donald Trump po vazhdon fushatën e tij zgjedhore brenda Partisë Republikane në ndërkohë që Prokuroria Federale dhe hetuesit e FBI-së po merren seriozisht me “dosjen e 6 Janarit 2021” një ngjarje e rëndë per demokracinë amerikane. Por, përderisa kandidatët e propozuar nga Trump për Kongres dhe Senat, të njohura si “zgjedhje në gjysmemandat” … Vazhdoni me leximin e Trump po humb edhe një aleat medial: Gazetën The New York Post: Ja editoriali kundër tij?