Tri llojet e raketave me të cilat ukrainasit po bëjnë kërdinë kundër rusëve

Raketat anti-tank “Javelin” janë fjala e fundit e teknologjisë amerikane për luftën në tokë. Ukraina ka mijëra raketa të tilla të furnizuara nga SHBA-të dhe po shkatërrojnë mjaft tanke ruse tani. Ndryshe nga raketat e tjera që godasin tankun direkt në trup, “Javelin” kanë cilësinë që fillimisht, pasi lëshohen nga platforma, fluturojnë në ajër dhe … Vazhdoni me leximin e Tri llojet e raketave me të cilat ukrainasit po bëjnë kërdinë kundër rusëve