[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Trevor ka një zemër të re, babai kap momentet pas transplantit (Video)Mënyra si ndjehet adoleshenti Trevor pas operacionit të zemrës, është shumë prekëse.

Ai është thjeshtë një adoleshent mirëpo i është dashur që mjekët të ndërhyjnë për t’ia bërë transplantin e zemrës.

Ai ka pasur probleme me frymëmarrje, me ecje dhe me të folur.

Pasi u bë operacion, babai i ka kapur momentet e para. Trevor ndihet shumë i lumtur.
“Unë mund të flas sërish”, thotë Trevor, “Jam i lumtur”.

Shikojeni videon prekëse të Trevorit të cilit iu shpëtua jeta.

https://youtu.be/xpnMpFIzGzI