[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Tmerr në Gjermani: Gjenden të vdekur 6 të rinj pas një ahengu në një barakëJanë gjetur trupat e gjashtë adoleshentëve dje në qytetin bavarian, Arnstein, në Gjermaninë qendrore, pas një ahengu në një barakë kopshti.

Trupat e tyre u gjeten dje. Bëhet fjalë për pesë djem dhe një femër të moshës mes 18 dhe 19-vjeçare, transmeton Express.

Policia ka thënë shkaktari i vdekjes së tyre ende është i paqartë. Megjithatë, nuk ka tregues së bëhet fjalë për ndonjë krim të dhunshëm.

Trupat e të rinjve u gjeten nga pronari i barakës. Në ato momente, ai po e kërkonte të bijën dhe të birin, të cilët nuk ishin shfaqur që prej partit.

Ai e kishte thirrur emergjencën, por ishte tepër vonë