[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Tërbohet mësuesi sepse nxënësi nuk e kishte mendjen në mësim (VIDEO)Ky mësues spanjoll është shndërruar në një personazh të famshëm në mediet sociale, pasi theu i inatosur lap topin e nxënësit të tij, sepse tregoi mungesë respekti e vëmendjeje.

Mësuesi që mendohet se punon në një shkollë private ishte duke i kërkuar një nxënësi që të tregohej i vëmendshëm dhe të përpiqej më shumë, pasi që prej 20 minutash adoleshenti nuk kishte arritur që të kapte asgjë nga shpjegimi i leksionit.

Por djali ia ktheu se ai paguante për këtë leksion dhe e quajti mësuesin “të vonuar”.

Kjo fjalë e tërboi profesorin që e mori lap topin e nxënësit dhe e përplasi disa herë fort në tavolinë.