Tensionet në Veri – deklarohet KFORI, japin sugjerime se si duhet zgjidhur situata

Misioni i NATO-s në Kosovë, KFOR, sot deklaroi se e vetmja rrugë drejt paqes së qëndrueshme është që Beogradi dhe Prishtina t’i zgjidhin çështjet e tyre përmes dialogut dhe të arrijnë një zgjidhje që respekton të drejtat e të gjitha komuniteteve. KFOR-i potencoi se është e rëndësishme të shmanget çdo përshkallëzim i ri dhe kjo … Vazhdoni me leximin e Tensionet në Veri – deklarohet KFORI, japin sugjerime se si duhet zgjidhur situata