[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Të rinjtë e AAK-së kërkojnë lirimin e liderit Ramush Haradinaj para ambasadës francezeTë rinjtë e AAK-së kërkojnë lirimin e liderit Ramush Haradinaj para ambasadës franceze

Sot anëtarë të ARK-së i dorëzuan ambasadës franceze në shenjë simbolike librin e autorit nga Irlanda, Michael O’Reilly, libër i cili flet për dy proceset gjyqësore nëpër të cilat ka kaluar z.Ramush Haradinaj dhe ku në të dyja rastet u shpall I PAFAJSHËM.

Mbajtja ende në Francë është vendim i papranueshëm dhe çdo ditë pa z.Ramush Haradinaj në Kosovë, paraqet vonesë në zhvillimet e vendit tonë!

AAKFB_IMG_1484923537310