Të rinjët dalin nga vetura dhe grushtohen në Prishtinë

Disa të rinjë janë grushtuar në mes të rrugës në Prishtinë.Në një video që ka siguruar IndeksOnline shihet se disa të rinjë kanë dal nga vetura dhe janë rrahur mes vete. Nuk dihet se çfarë ka sjellë situatën deri në rrahje.Mirëpo në fund të videos shihen disa kalimtarë të rastit që tentuan t’i qetësojnë./Botapress.info/ LEXO … Vazhdoni me leximin e Të rinjët dalin nga vetura dhe grushtohen në Prishtinë