Të gjitha sanksionet që mori SHBA kundër Rusisë

Presidenti Joe Biden njoftoi të martën se Shtetet e Bashkuara po vendosin sanksione të rënda financiare ndaj bankave ruse, oligarkëve rusë dhe familjarëve të tyre, duke deklaruar se Moska ka shkelur në mënyrë flagrante ligjin ndërkombëtar duke sulmuar Ukrainën. Sanksionet përfshijnë jo vetëm bankat ruse, por edhe borxhin sovran të Rusisë. Sanksionet do të zbatohen … Vazhdoni me leximin e Të gjitha sanksionet që mori SHBA kundër Rusisë