Të gjitha rastet kur Kurti u bë bashkë me “shkatërruesit”

Me një video të llojit “ne dhe ata”, Vetëvendosje renditi të gjithë kundërshtarët që, sipas saj, shkatërruan vendin për 20 vjet dhe tash nuk ia duan të mirën Kosovës së drejtuar nga LV-ja. Ndër vite, disa nga “shkatërruesit” kishin hyrë në filtrin e LV-së dhe ishin shpëlarë, për t’u bërë partnerë të saj. Pastaj, sërish … Vazhdoni me leximin e Të gjitha rastet kur Kurti u bë bashkë me “shkatërruesit”