[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Super Aktiviteti i radhës nga ETC  ” E PREMTJA E BARDHË   ”   Koncept I ri  I cili organizohet  kohën e ndrimit  sezonave , 
ETC e sjell për konsumatorët e saj  “ E PREMTJA E BARDHË “ .  
Ky aktivitet do  përcjellet me LIKUIDIME SEZONALE , 
LIKUIDIME NË ARTIKUJ TJERË TË CAKTUAR DHE RISI NË SHUMË PRODUKTE .  
E PREMTJA E BARDHË do  përcjellet edhe me aktivitet  shumta  artikuj  caktuar 
deri 70 ZBRITJE .  
Zbritjet përfshijnë kategoritë e blerjes joushqimore si Textil ,Veshëmbathje
Lodra , Produkte shtëpiake , Amvisëri , Teknikë , Mjete pune dhe autokozmetikë  .  
Duke pasur parasyshë konceptin e aktivitetit  sasia e produkteve do  jetë e kufizuar
 ( deri  shpenzim ) .   
E PREMTJA E BARDHË   ETC  do  jetë këtë  PREMTË me datë 3 SHKURT  
duke filluar nga ora 17:00 për  vazhduar edhe ditën e shtunë me datë 4 SHKURT  gjatë gjithë ditës  .  

 

PER TE PARE OFERTEN E PREMTES SE MADHE KLIKO KETU