Sot mbahet mbledhja e dy kuvendeve Shqipëri-Kosovë, kjo është agjenda

Sot në Kuvendin e Shqipërisë do të mbahet mbledhja e përbashkët e Kuvendit të Kosovës dhe Kuvendit të Shqipërisë. Kjo mbledhje do të mbahet në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë. Mbledhja pritet të nisë në orën 10:00. “Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë, të dielën, më 27 nëntor 2022, në orën 10:00, … Vazhdoni me leximin e Sot mbahet mbledhja e dy kuvendeve Shqipëri-Kosovë, kjo është agjenda