Sondazhi i fundit: Si ndryshoi përkrahja për VV, PDK dhe LDK në tre muaj

Lëvizja Vetëvendosje ka vazhduar rënien. LDK-ja dhe PDK-ja kanë ndërruar vendet. AAK-ja qëndron në vendin e njëjtë, ndërsa Lista Guxo nuk pritet të votohet më shumë se 1.5 për qind. Këto janë disa të dhënat e matjeve të kryera nga UBO Consulting që i ka parë Gazeta Express. Më poshtë gjeni krahasimet se si kanë … Vazhdoni me leximin e Sondazhi i fundit: Si ndryshoi përkrahja për VV, PDK dhe LDK në tre muaj