[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Skenat e nxehta nga shfaqja “Bordel Ballkan” (VIDEO)Shfaqja “Bordel Ballkan” ngjalli debat të madh ende pa u shfaqur.

 

Mosmarrëveshja më e madhe ishte në mes të Organizatës së Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dhe regjisorit, Jeton Neziraj.

 

Tani mosmarrëveshjet janë kaluar, dhe premiera është shfaqur pa ndonjë ekses, megjithatë sot policia kishte inspektuar zonën rreth Teatrit Kombëtar.

 

Shfaqja përmban disa skena eksplicite në pjesë të caktuar.