[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Skandaloze: Hedhet gaz në shkolla dhe therrën me thikë moshatarin (Video)Skenë e ngjashme më atë në Parlamentin e Kosovës ndodhi edhe në një shkollë në Ferizaj.

Dikush hodhi gaz të mërkurën në njërin nga korridoret e gjimnazit ”Shaban Hashani”, përballë zyrës së Drejtorit të shkollës.

Por ky nuk është incidenti i vetëm që ndodhi, në një tjetër shkollë një nxënës i klasës së 7 therri me thikë moshatarin e tij, njofton Klan Kosova.