[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Skandaloze:Skandaloze: E shkeu fotografinë e presidentit Rugova, u shpall veteran i UÇK-së (Foto) 

Bajram Hoti nga Krusha e Madhe mbahet në mend si personi që e ka demoluar forografinë e presidentit Ibrahim Rugova në holing e Kuvendit të Kosovës më 22 qershor të vitit të kaluar.

Hoti kishte vizituar Kuvendin e Kosovës në kuadër të vizitës së mërgimtarëve në Institucionet e Kosovës. Por I mbushur me urrejtje ndaj presidentit Ibrahim Rugova, ky person, pra Bajram Hoti demoloi fotografinë e presidentit duke zgjuar reagime të ndryshme në Kuvend dhe në opinion, shkruan Botapress.

Follow Botapress në Instagram  – Gazetabotapress

Por duket se kjo ka qenë “merita: kryesore e Bajram Hotit që ai të shpallet veteran i UÇK-së. Siç shihet edhe në këtë foto, Bajram Hoti ka marrë certifikatën si veteran i luftës së UÇK-së.

Prandaj është fryrë lista e veteranëve të UÇK-së, shkruan Botapress.

vetraan