Skandal në Speciale: Njeriu i shërbimit sekret serb bashkëpunoi me Prokurorinë dhe çoi dëshmitar të rrejshëm kundër Thaçit e Veselit

Një dëshmitar ka dhënë deklarata të rrejshme në Gjykatën Speciale kundër Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit, duke pretenduar se ata ishin përgjegjës për rrjedhjen e dokumenteve për të cilat janë gjykuar dhe dënuar krerët e veteranëve të luftës Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më pas, ky person, identiteti i të cilit nuk është zbuluar, ka … Vazhdoni me leximin e Skandal në Speciale: Njeriu i shërbimit sekret serb bashkëpunoi me Prokurorinë dhe çoi dëshmitar të rrejshëm kundër Thaçit e Veselit