Si t’i mbijetoni një sulmi në zemër? 5 këshilla që ju shpëtojnë jetën

Njohja e simptomave është vetëm fillimi – duhet të dini gjithashtu se si të përgjigjeni menjëherë pas një ataku në zemër. Sipas Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, sëmundjet e zemrës janë përgjegjëse prej 1 deri në 4 vdekje në SHBA, duke e bërë kete semindje  shkakun kryesor të vdekjeve në mbarë vendin.  Një … Vazhdoni me leximin e Si t’i mbijetoni një sulmi në zemër? 5 këshilla që ju shpëtojnë jetën