[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Si të humbni virgjërinë pa dhimbje?Humbja e virgjërisë është shpesh një temë që prek dhe frikëson gratë e reja, duke shkaktuar ankth dhe madje edhe një frikë të madhe në intimitet fizik. Një gamë e tërë e miteve dhe pasaktësi në lidhje me kohën tuaj të parë mund të jetë shkaku i kësaj.

Një njohuri e mirë e anatomisë tuaj dhe të kuptuarit e mirë të funksioneve trupore, janë thelbësore në mënyrë që ju të humbni virgjërinë tuaj me pak dhimbje dhe të fitoni kënaqësi. Shumica e njerëzve besojnë se cipa e virgjërisë është një copë mishi që domosdoshmërisht do të thyhet, të shkakton pak dhimbje dhe gjakderdhje në marrëdhënien e parë. Kjo është një mit. Cipa e virgjërisë është një cipë që mbulon një pjesë të hyrjes së vaginës.

Megjithatë, ajo ka një vrimë në të, nga ku gjaku menstrual rrjedh në pjesën e jashtme. Cipa e virgjërisë në një vajzë adoleshente është ose ka të ngjarë të jetë thyer gjatë praktikës së sportit masturbim, ose futjes së ndonjë tamponi.
Cipa e virgjërisë shoqërohet ose jo me gjakderdhje dhe me një dhimbje të lehtë. Nga ana tjetër, mund të keni ose më shumë gjakderdhje,k jo është edhe normale, kështu që mos u frikësoni.
Pra, pse ndiejmë pak dhimbje? E vërteta është se çarja e cipës së virgjërisëluan një rol shumë delikat në drejtim të të ndierit të dhimbjes, gjatë kohës suaj të parë. Në shumicën e rasteve,janë muskujt brenda në organet gjenitale të cilat mund të shkaktojnë siklet dhe dhimbje.
Disa hapa që duhet të njihen lidhur me humbjen e virgjërisë

1.Të njohë mirë anatominë e organit tuaj si dhe ku duhet prekur nga ana e mashkullit
2.Zbuloni veten tuaj.
3. Shihni foton dhe gjeni pjesët në trupin tuaj
4. Tentoni për masturbim nëse dëshironi
5. Provoni të fusni gishtat në vaginën tuaj nëse ju e dëshironi këtë gje dhe ju bën të ndiheni mirë
6. Provoni ushtrime relaksuese për muskujt e vaginës tuaj.
7. Provoni lojra përpara aktit seksual