Si po rekruton Rusia mercenarë për luftën në Ukrainë, kaq i paguan

Kanalet në mediat sociale dhe grupet private të mesazheve po përdoren në Rusi për të rekrutuar brigada të reja të mercenarëve për të luftuar në Ukrainë përkrah ushtrisë ruse, ka mësuar transmetuesi britanik BBC.   Kievi “zgjohet” nën zhurmën e shpërthimeve BBC-ja ka biseduar me një mercenar që po shërben aktualisht dhe me një ish-luftëtar … Vazhdoni me leximin e Si po rekruton Rusia mercenarë për luftën në Ukrainë, kaq i paguan