[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Si dhe kush e themeloi LPK’në? (Video)Sonte në emisionin “Komiteti Qendror” – i drejtuar nga Berat Buzhala, Leonard Kerquki dhe Shpend Limoni – prodhim i Gazetës Express për RTV Dukagjini, njëri nga aktivistët e Lëvizjes Popullore të Kosovës, në fillim të veprimtarisë së tij, Avni Klinaku, ka folur për themelimin e kësaj lëvizje.

Klinaku ka treguar periudhën kur ai është bërë pjesë e LPK’së dhe njerëzit, të cilët ai ka kontaktuar nga kjo organizatë.

Ai ka folur rreth themelimit dhe udhëheqësisë së LPK’së, duke treguar emrat të që kanë udhëhequr këtë lëvizje.

Klinaku ka treguar nëse personalitetet si Jusuf Gërvalla, Bardhosh Gërvalla, Kadri Zeka etj., kanë qenë themeluesit e LPK’së.

Për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme: