Shtohen konspiracionet pas raportimeve për origjinën e COVID-19

Origjina e COVID-19 mbetet e mjegullt. Tre vjet pas shfaqjes së COVID-19 dhe gjendjes së pandemisë, ende është e paqartë nëse koronavirusi ka rrjedhur nga një laborator apo është përhapur te njerëzit nga kafshët. Ajo çfarë dihet është se kur bëhet fjalë për dezinformatat për COVID-19, çdo raport i ri mbi origjinën e virusit shkakton … Vazhdoni me leximin e Shtohen konspiracionet pas raportimeve për origjinën e COVID-19