[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shqiptari “vrasësi” porosit pica, shikoni reagimin e shpërndarësit kur sheh “krimin” e sapondodhurNjë shqiptar që jeton në Itali, i quajtur Giulio Brakaj, i ka bërë një rreng shpërndarësit të picave.

Brenda shtëpisë së tij, ai ka krijuar një skenë krimi, sikur brenda apartamentit ndodhet një i vdekur. Shoku i tij, që shtiret si i vdekur, mban në kokë një qese të zezë plehrash, ndërsa në trup ka njolla të kuqe, të bëra me salce ose bojë.

Personi tjetër, që shtiret si vrasësi, mban në dorë një thikë të madhe. Djali porosit një picë dhe kur ajo mbërrin në destinacion, mund ta merrni vetë me mend se çfarë i ndodh shpërndarësit.

Një situatë mjaft e sikletshme për shpërndarësin e picave, shikojeni vetë reagimin e tij në videon e mëposhtme: