[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shqiponjat i kthehen folesë nga ndeshja e rradhësTashmë sapo përfundoj mbledhja e anëtarësisë së Shqiponjave dhe nga aty ju lajmrojmë se #Shqiponjat nga ndeshja e rradhës janë në #tribuna.

E gjithë kjo u arrit fal dashurisë për klubin dhe mirkuptimit nga dyja anët klub & tifozëri.

Shqiponjat janë të gatshëm që në ndeshjen e rradhës të kthehen furrishem në palestër.

Kryetari i Shqiponjave Nermin Ferizi njoftoi gjithë të pranishmit rreth ngjarrjeve të fundit se si kanë rrjedh si në raport klub & tifozëri po ashtu edhe sulmi ndaj lojtarëve të Pejës në ndeshjen e Ligës Ballkanike, por Ferizi njoftoi edhe për marrveshjen dhe dakordimi me zyrtarët e klubit se Shqiponjat e kanë vendin aty dhe së Shqiponjat deri përfundim të sezonës kanë të gjitha shpenzimet e paguara nga klubi si në Pejë ashtu edhe udhëtimet jasht saj.

Për fund, mbetët se a do të kthehen Shqiponjat nga ndeshja e parë të sezonës pranverore në Supërligen e Bashketbollit përball Prishtinës në ndeshjën e parë si vendas apo në mesjavë përball Trepçës në kuadër të Ballkan Ligës por kjo mbetet të shihet nese Trepça kryen obligimet ndaj Ballkan Ligës obligim nga denimi në ndeshjen e fundit kur Trepça u dënua me 5.000 euro.

Me respekt,
Nermin Ferizi – Kryetar i Shqiponjave,
Arbër Berisha – Anëtarë i Kryesisë
Luan Valla – Anëtarë i Kryesisë
Besart Belegu – Anëtarë i Kryesisë
Albert Muhaxheri – Anëtarë i Kryesisë
Bernard Mirdita – Anëtarë i Kryesisë