Shqipëria në zonën e kuqe, Europa po digjet: Çfarë ka zbuluar NASA

Europa e ka filluar edhe këtë javë nën pushtetin e një vale të nxehti që ka vrarë deri tani 1 027 njerëz në Portugali, Spanjë dhe më gjerë. Ndërkohë, Britania e Madhe është në alarm të kuq nga i nxehti ekstrem, ndërsa Franca po përballet me zjarre massive dhe të nxehtë “apokaliptik”. LEXO EDHE KETE … Vazhdoni me leximin e Shqipëria në zonën e kuqe, Europa po digjet: Çfarë ka zbuluar NASA