Shpërthimi në një shtëpi në Lipjan: Gruaja ka djegie në 85 për qind të trupit

    Rrjedhja në sistemin e ngrohjes brenda një shtëpie në një fshat të Lipjan, ka shkaktuar shpërthimin e kalldajës. Si pasojë e kësaj, një çifti bashkëshortor (burri dhe gruaje) pësuan lëndime të rënda trupore. Gruaja ka lëndime shumë të mëdha dhe gjendja e saj është goxha e rënduar. LEXO EDHE KETE Kërcënimet nga “Severna … Vazhdoni me leximin e Shpërthimi në një shtëpi në Lipjan: Gruaja ka djegie në 85 për qind të trupit