[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shoqatat për mbrojtjen e konsumatorëve që nuk i njeh askushNë Kosova janë të regjistruara dhe veprojnë shumë shoqata, të cilat u themeluan me premtimin se do të mbrojnë interesat e qytetarëve.

Por për ekzistimin e shoqatës së pacientëve, asaj për mbrojtjen e konsumatorëve, për energji të ripërtërishme, e për shumë të tjera, nuk di pothuajse askush.