[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shkup: Ziadin Sela dhe Kreshnik Spahiu binjakëzojnë dy Aleancat KuqeZi & Shqiptare.Qindra aktivistë kuqezi i bashkohen në Maqedoni Aleancës. Pritet një qeveri e re dhe e gjerë mbarë shqiptare. Kreshnik Spahiu kë./rkon bashkimin e faktorëve shqiptar BDI, PDSH etj. Objektivi: Për 4 vitet e ardhshme për herë të parë një kryeministër shqiptar dhe Shkupi të flas shqip!