[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shkencëtari: Zoti ekziston dhe drejton gjithçka, kam provat!Është i njohur për kontributin e tij intensiv, Michio Kaku, një nga shkenctarët më të njohur dhe të respektuar, është një fizikan teorik i angazhuar për vite në studimin e teorisë së stringave, për të cilat ishte i pari që themeloi një formulim preciz në lidhje me teorinë e fushës.

Shkencëtari ka deklaruar se ka gjetur provën për ekzistencën e një force që ‘‘drejton gjithçka’’.

Ky afirmim natyrisht që ka krijuar trazira në komunitetin shkencor dhe jo vetëm, por sidoqoftë fizikani duke përdorur teknikën primitive Tachyon të ‘‘semi-radios’’, ka arritur në përfundimin se ne jetojmë sipas një lloj ‘Matrix-i’’: ‘Kam arritur në konkluzionin që gjendemi në një botë të krijuar nga një inteligjencë, jo shumë e ndryshme nga videolojrat e preferuara, sigurisht më komplekse dhe e paimagjinueshme’’

‘Më besoni, gjithçka që gjer më sot e kemi quajtur rastësi, nuk do të ketë më asnjë kuptim, për mua është më se e qartë që ne drejtohemi sipas disa rregullave të krijuara dhe jo  të përcaktuara sipas mundësive universal, Zoti është një matematicient i madh’’ deklaroi fizikani teorik.