[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shfaqet AKSH-ja, kanë një selam të fuqishëm për këto figura publike kosovare (Foto) 

E ashtuquajtura Armata Kombëtare Shqiptare kërkon nga deputetët e Kuvendit të Kosovës që mos ta votojnë demarkacionin me Malin e Zi.

 

Po ashtu AKSH bën thirrje edhe palës malazeze që mos të pajtohet me një marrëveshje të tillë sepse “kjo do të thotë luftë mes dy popujve”.“Deputetët të cilët votojnë pro marrëveshjes me Malin e Zi do të trajtohen si tradhtarë dhe do të mbahen mend si të tillë”, thuhet mes tjerash në një deklaratë që ka ardhur në adresë të Agjencisë së Lajmeve KosovaPress me emrin e Bashkim Shqipëria.Në mes tjerash në këtë deklaratë thuhet edhe se “AKSH është duke vëzhguar dhe se do të qëndrojë në pikat e caktuara”.Po ashtu AKSH bën thirrje edhe palës malazeze që mos të pajtohet me një marrëveshje të tillë sepse “kjo do të thotë luftë mes dy popujve”.Më poshtë po botojmë deklaratën e AKSH-së dërguar mediave në formë fotografie: