[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Sheh djalin e tij për herë të parë me ndihmën e teknologjisë, reagimi mahnitës (VIDEO)Problemet me sy dhe shikim nuk janë të pazakonshme. Shumë njerëz nëpër botë vuajnë nga verbëria dhe shumë të tillë nuk mund të marrin ndihmën e nevojshme. Por lajmi i mirë është se me avancimin e teknologjisë në mjekësi, shumë probleme po vijnë duke u zgjidhur. Shkencëtarët kanë krijuar një palë syze të veçanta për njerëzit me shikim të dëmtuar, që kur vendosen ndryshojnë komplet botën e personit që vuan nga ky problem, E kjo është historia e një burri me emrin Gene, të cilit teknologjia ia ndryshoi jetën. Genes jeton në Kolorado, SHBA me gruan e tij Joy dhe djalin 1 vjeç Lincoln. Ai ka një çrregullim në shikim i cili nuk e lejon të fokusohet në gjëra dhe t’i shohë ato qartë. Ai dikur ishte në emisionin Rachel Ray dhe vendosi syzet eSight – të cilat ia mundësuan që ai ta shihte djalin e tij. Ky është reagimi emocional i tij: