SHBA mirëpret vendimin e Gjykatës Speciale ndaj Salih Mustafës: Ky vendim nuk është gjykim kundër UÇK-së apo Kosovës

Shtetet e Bashkuara e kanë mirëpritur vendimin e Gjykatës Speciale ndaj ish-komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa, i cili është dënuar me 26 vjet burgim për krime lufte. Gjykata Speciale, me seli në Hagë, funksionon sipas ligjeve të Kosovës. Më konkretisht, Mustafa është dënuar për vrasje të paligjshme, torturë dhe ndalim arbitrar. Ai … Vazhdoni me leximin e SHBA mirëpret vendimin e Gjykatës Speciale ndaj Salih Mustafës: Ky vendim nuk është gjykim kundër UÇK-së apo Kosovës