[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Seveme Fetiqi: Kurora lulesh mbi varr!KURORA LULESH MBI VARR

Me rastin e përvjetorit të vdekjes të
Presidentit Ibrahim Rugova

Aty në Dardani
Një ditë mbylli sytë
Që të shndrrohet në Përjetësi
I tepërtë është çdo varg
Ta shpreh mungesën e Tij
Dhe (jo)ngushllimin tonë
Pranë Bustit të tij

Kurora lulesh mbi varr
Një minut heshtje, një përkujtim
S´do të zhgënjehesh s´do të mashtrohesh
Nëse ecë, nëse përcjellë gjurmët e tij
O populli im (s.f)