Sërish dhunë në Shtëpi të Pleqve – Videoja që tregon se si u rrahë i moshuari

“Thirre menjëherë Policinë”, ishte lutja që një banor i Shtëpisë së të Moshuarve në Prishtinë i bëri gazetares. E kamufluar si vizitore, gazetarja arriti të hynte brenda kësaj qendre për të parë kushtet dhe trajtimin që marrin banorët aty. LEXO EDHE KETE Policia shkon në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë, pas raportimit për dhunë … Vazhdoni me leximin e Sërish dhunë në Shtëpi të Pleqve – Videoja që tregon se si u rrahë i moshuari