[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Serembi e Sama, një jetë plot dashuri !(Video)Një rrëfim dashurie si në përralla!  

Çifti Seremb Gjergji e Sama Bajraktari – Gjergji rrëfejnë takimin e tyre “sfidat” dhe dashurinë e tyre e cila dita e ditës sipas tyre vetëm po u shtohet.

Megjithatë, Serembi në fillim nuk i kishte lënë përshtypje Sames, “Kam fillu me e urrejt pa e njoft, kur me ka fol ky unë jam tërhjeke. Kur ishim bashkë në ligjerata unë iksha, ndërsa sot është ndryshe”, rrëfen bashkëshortja e Serembit.

Ndërsa Seremb Gjergji rrëfen se çfarë ka rrëzikur për bashkëshortën në periudhën e luftës, “Ka qenë ora policore edhe po më thotë nëse ti je frajer e vjen te daja na fillojmë se po e shoh që e ki përnime. Kështu në orën policore në vitin 1996 – 97, dhe shkova”, kujton me nostalgji Gjergji.

Edhe pse iu takojnë religjioneve të ndryshme çifti nuk e ka parë asnjëherë si pengesë çështjen e fesë ata madje kanë thënë feja është konsideruar si element unifikues.

“Dallimi i vetëm në fe, besoj nuk shërben si element ndarje por si element unifikues”, u shpreh Seremb Gjergji.

Por, dashuria e tyre ka pasë edhe një sfida, e sfidën më të madhe e konsiderojnë luftën ku edhe janë detyruar të largohen nga njëri-tjetri dhe të mos kontaktojnë për 6 muaj.

Me nostalgji Seremb Gjergji kujton fjalët e shkruara në ditarin e tij për 14 shkurt të vitit 1999 “Është ora 1 dhe ende nuk kam ble dhuratë për Shën Valentin”.

“Kjo nuk është femra ma e bukur,  se e bukur është ‘miss bota’ por, kjo është femra ma e mirë në botë për mu”,  tha  Gjergji për emisionin “Bon Bon” në RTV21.

Edhe bashkëshortja e tij Sama thotë se çdoherë janë mirëkuptuar si çift dhe e plotësojnë njëri-tjetrin./21Media