[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Seremb Gjergji:Dicka për RamushinFakti që Gjykata e Colmarit ka kerkuar nga Prokuroria e Serbise qe te dergoi datat se kur jane mbledhur ato fakte. Ky veprim tregon se faktet e shqyrtuara deri me tash nuk kane asnje fakt te ri – nga ato qe i ka shqyrtuar Tribunali Ndërkombëtar i Hagës. Pyetja se a mund t’iu deportojme ne Serbi z. Haradinaj – dhe ky natyrisht se thot jo – ka qene treguesi me i miri se deri me tash nuk ka asnjë fakt kundër z. Haradinaj. Mbi këto 2 fakte, besoj shumë se z. Haradinaj do te lirohet me 2 mars. Njeheresh edhe angazhimi i Presidentit Thaçi ne Komisionin Evropian kur takoi dje bashk-Presidetin Donald Tusk, besoj se ka diskutuar gjer e gjate procesin Haradinaj. Poashtu, sot është takuar edhe me z. Jean-Claude Junker President i Komisionit Evropian; një diplomat i rryer nga Luxemburgu me plot influence besoj se perveç vizave, tema kryesore ka qene arrestimi i z. Haradinaj. Ka ardhe koha qe përveç diplomacisë kosovare, edhe të gjithë ata që kanë një mik në Francë të angazhohen në influencimin e politikës, drejtësisë dhe fuqisë franceze.