Serbia vendos sërish barriera për prodhimet kosovare

Transmetuesi publik ka raportuar se shteti serb sërish ka vendosur barriera jotarifore ndaj prodhimeve kosovare. Vendimi i fundit i autoriteteve serbe është që çdo produkti që hyn në këtë shtet nga Kosova, duhet t`’i bëhet analiza laboratorike dhe deri në marrjen e analizave, produktet duhet të bllokohen në depot doganore. Prodhuesit thonë se ky vendim … Vazhdoni me leximin e Serbia vendos sërish barriera për prodhimet kosovare