[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Sali Berisha: Aneksimi i Mitrovicës, kombi në luftëIsh-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha gjatë një interviste ka thënë që Prishtina duhet të jetë më e vendosur në disa zhvillime.

“Prishtina zyrtare në disa zhvillime duhet të jetë më e vendosur”.

“Muri, ata që mendojnë ta ndajnë territorin e Kosovës me mure, ata duhet të përballen me forcën e ligjit.

Historia ka dëshmuar se nëse shqiptarët mbeten në mëshirën serbe i pret vetëm zhdukja. Ku e ngre këtë mur ti?

Muri dhe ndjej keqardhje kur dëgjoj, çdo gjë Bashkimi Europian. Po ti je shtet në radhë të parë, je i pavarur dhe si shtet i pavarur, nëse ti nuk je i zoti…”, ka thënë Berisha.