[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Rruget e vdekjes në Prishtinë (VIDEO)Këto rrugë cilësohen si më fatkeqe në kryeqytet.

Qindra persona kanë gjetur vdekjen në këto rrugë si pasojë e aksidenteve në komunikacion.

Ende shqetësues vazhdon të mbetet numri  aksidenteve në komunikacion në këto pjesë të qytetit.

Sipas Majorit të Policisë Jeton Rexhepi  rrugët si Agim Ramadani, Fehmi Lladrofci rruga tek shkolla e mjekësisë  Ali Sokoli janë rrugët në të cilat më se shumti ndodhin aksidente.

Kjo gjë sipas tij   përbën një fakt mjaft shqetësues për qytetaret pasi që këto janë lokacione që frekuentohen me së shumti nga nxënësit si dhe nga studentet.