Rreziqet që shkakton vapa e madhe te njerëzit me sëmundje të zemrës

Luhatjet e motit duket se kanë përfunduar duke i lënë vendin temperaturave përvëluese.Këto temperatura janë më të papërballueshme sidomos për fëmijët dhe moshat e thyera. LEXO EDHE KETE Mos ia mësyni Merdares e Dheut të Bardhë, kaq kilometra ka shkuar kolona Por vapa e madhe është tepër e rrezikshme sidomos për njerëzit që vuajnë nga … Vazhdoni me leximin e Rreziqet që shkakton vapa e madhe te njerëzit me sëmundje të zemrës