“Rrezikoni të mbeteni me probleme në zemër”, ja çfarë nxjerr studimi i ri rreth Covid-19

Një studim i ri mbi koronavirusin ka dalë në një përfundim shqetësues. Edhe pse mund ta kenë kaluar sëmundjen, një pjesë e njerëzve të prekur prej saj rrezikojnë të mbeten me probleme në zemër. Madje më i madh, risku duket se paraqitet tek ata që kanë pasur simptoma të buta dhe nuk kanë përfunduar në … Vazhdoni me leximin e “Rrezikoni të mbeteni me probleme në zemër”, ja çfarë nxjerr studimi i ri rreth Covid-19