[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Rrënohet i tëri muri në Mitrovicë – asnjë centimetër s’do të mbetet (FOTO)Ka nisur rrënimi i murit në veriun e Mitrovicës nga dy eskavatorë, të cilët janë duke kryer punën e rrënimit.

Ky veprim po bëhet pasi Qeveria e Kosovës dhe Komuna e Mitrovicës Verore nënshkruan marrëveshje për të hequr këtë mur dhe ndërtuar një shëtitore për këmbësorë.