[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Rikard Shpori, Humanisti i parë Shqiptarë nga Montreali, pritet nga Kryetarja e Grave Shqiptare te Kanadase znj.Remka Huruglica 

Botapress, 3 Shkurt
Me rastin e festes humanitare ( GRUAJA PER GRUAN ) qe u organizua diten e diele me 29 Janar 2017 ne Toronto te Kanadase,nga Shoqata e Grave Shqiptare te Kanadase, me nje ftese te vecante nga kryetarja e kesaj Shoqate znj.Remka Huruglica,ftohet te marri pjese Humanisti i par Shqiptar ne Montreali z.Rikard Shpori, si dhe personalitete te tjere si Mark Jagg , Skencetar dhe Politikan. Tony Sufaj,Kryetr i Shoqates Shqiptare  VATRA ne Mississauga Ontario, Bes Ymeri  anetar i Kryesise se Shoqatae Bashkesise Shqiptaro-Kanadeze Toronto,e te tjer.

Humanisti Rikard Shpori,si dhe te gjithe pjesemarresit, erdhen per te sjelle mbeshtetjen e tyre per Shoqaten e Grave Shqiptare ( Gruaja per Gruan ),si dhe per te gjithe  nevojtaret e kesaje Shoqate. Rikard Shpori takoi kryetaren znj.Remka dhe stafin e saj drejtues, i cili i falenderoi per gjithe kete pune te mbrekullueshme qe bejne , duke u gjendur prane cdo shqiptari qe eshte ne nevoje.Mbremja festive vazhdoi deri ne oret e vona me kenge e valle nga te gjitha trojet Shqiptare,te kenduar nga grupi (Toronto Boys) me kengetare Lorenzo Dushi e Sami Pacolli,te drejtuar nga Muzikantet Shkelqim Tafaji dhe Gazmir Topciu.

Me kete rast,Rikard Shpori u prit me nderim e perzemersi nga te gjithe pjesmarresit e pranishem,ku dhe nuk munguan duartrokitjet per te dhe nje fotografi e perbashket si kujtim.

Shkruar nga Edmond Malo

 

Rikard Shpori,Humanisti i par  Shqiptar nga Montreali,pritet ne Toronto,nga Kryetarja e Grave Shqiptare te Kanadase (Albanian Canadian Women`s Association ) znj.Remka Huruglica.

 

 

Me rastin e festes humanitare ( GRUAJA PER GRUAN ) qe u organizua diten e diele me 29 Janar 2017 ne Toronto te Kanadase,nga Shoqata e Grave Shqiptare te Kanadase, me nje ftese te vecante nga kryetarja e kesaj Shoqate znj.Remka Huruglica,ftohet te marri pjese Humanisti i par Shqiptar ne Montreali z.Rikard Shpori, si dhe personalitete te tjere si Mark Jagg , Skencetar dhe Politikan. Tony Sufaj,Kryetr i Shoqates Shqiptare  VATRA ne Mississauga Ontario, Bes Ymeri  anetar i Kryesise se Shoqatae Bashkesise Shqiptaro-Kanadeze Toronto,e te tjer.

Humanisti Rikard Shpori,si dhe te gjithe pjesemarresit, erdhen per te sjelle mbeshtetjen e tyre per Shoqaten e Grave Shqiptare ( Gruaja per Gruan ),si dhe per te gjithe  nevojtaret e kesaje Shoqate. Rikard Shpori takoi kryetaren znj.Remka dhe stafin e saj drejtues, i cili i falenderoi per gjithe kete pune te mbrekullueshme qe bejne , duke u gjendur prane cdo shqiptari qe eshte ne nevoje.Mbremja festive vazhdoi deri ne oret e vona me kenge e valle nga te gjitha trojet Shqiptare,te kenduar nga grupi (Toronto Boys) me kengetare Lorenzo Dushi e Sami Pacolli,te drejtuar nga Muzikantet Shkelqim Tafaji dhe Gazmir Topciu.

Me kete rast,Rikard Shpori u prit me nderim e perzemersi nga te gjithe pjesmarresit e pranishem,ku dhe nuk munguan duartrokitjet per te dhe nje fotografi e perbashket si kujtim.

Shkruar nga Edmond Malo

v

Rikard Shpori,Humanisti i par  Shqiptar nga Montreali,pritet ne Toronto,nga Kryetarja e Grave Shqiptare te Kanadase (Albanian Canadian Women`s Association ) znj.Remka Huruglica.

 

 

Me rastin e festes humanitare ( GRUAJA PER GRUAN ) qe u organizua diten e diele me 29 Janar 2017 ne Toronto te Kanadase,nga Shoqata e Grave Shqiptare te Kanadase, me nje ftese te vecante nga kryetarja e kesaj Shoqate znj.Remka Huruglica,ftohet te marri pjese Humanisti i par Shqiptar ne Montreali z.Rikard Shpori, si dhe personalitete te tjere si Mark Jagg , Skencetar dhe Politikan. Tony Sufaj,Kryetr i Shoqates Shqiptare  VATRA ne Mississauga Ontario, Bes Ymeri  anetar i Kryesise se Shoqatae Bashkesise Shqiptaro-Kanadeze Toronto,e te tjer.

Humanisti Rikard Shpori,si dhe te gjithe pjesemarresit, erdhen per te sjelle mbeshtetjen e tyre per Shoqaten e Grave Shqiptare ( Gruaja per Gruan ),si dhe per te gjithe  nevojtaret e kesaje Shoqate. Rikard Shpori takoi kryetaren znj.Remka dhe stafin e saj drejtues, i cili i falenderoi per gjithe kete pune te mbrekullueshme qe bejne , duke u gjendur prane cdo shqiptari qe eshte ne nevoje.Mbremja festive vazhdoi deri ne oret e vona me kenge e valle nga te gjitha trojet Shqiptare,te kenduar nga grupi (Toronto Boys) me kengetare Lorenzo Dushi e Sami Pacolli,te drejtuar nga Muzikantet Shkelqim Tafaji dhe Gazmir Topciu.

Me kete rast,Rikard Shpori u prit me nderim e perzemersi nga te gjithe pjesmarresit e pranishem,ku dhe nuk munguan duartrokitjet per te dhe nje fotografi e perbashket si kujtim.

Shkruar nga Edmond Malo