[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Remzi Ejupi flet për Dino Asanajn (Video)Ai ka treguar se Asanajn e ka pasur mik dhe me të kishin raporte të mira ndër vite.

Ejupi ka thënë se me ish-drejtorin e AKP’së nuk kishin biseduar asnjëherë për blerjen e hotelit “Grand”.

Sipas tij, për privatizimin e Grandit – përkundër që kjo i takonte kësaj agjencise, – nuk ka vendosur Asanaj.

Ejupi në “Komiteti” ka shtuar se për vendimin e bllokimit të shitjes së Grandit kishin vendosur politika e atëhershme.

Sipas tij, ndalja e hetimit mbi aferën e Grandit ka qenë politike dhe është ndërprerë pas vdekjes së Dino Asanajt.